email : luciemilfortova@outlook.cz

LABEL ''HIGH SCHOOL'' [ back to school ]

My new backpack

„Mnohý žák prospívá špatně jen proto, že má víc rozumu než učitel.“
- František Vymazal



Je to tady.. Za pár dní opět zasedneme do lavic na 10 měsíců. Některé z nás čeká nová etapa ať už přestupem na střední a nebo na vysokou školu. Já osobně se řadím do ''přestupu na střední školu''.

Je to sice divné a pro někoho nemožné, ale já se na 1.září celkem těším. Nejde o to, že bych neměla ráda prázdniny a nebo tak.. Jde o to, že poznám nové lidi s kterými budu trávit následujicí 4 roky.

Ovšem, také mám strach, ale koneckonců to zvládli všichni, tak to zvládnu i já.

Nastupuji na školu v Praze, takže vzhledem k tomu, že Prahu už znám téměr jako své boty, tak je to jednodušší.

Konkrétně budu jezdit na stanici metra B - Náměstí míru, takže pokud tam tudy jezdí a nebo bude jezdit někdo z Vás tak nejde vědět. :-D

Výhoda je v tom, že na tu školu chodí můj nejlepší kamarád. :-)

A co se týče mého léta/prázdnin? Musím uznat, že letošní léto/prázdniny se povedli na 100%. Všechny plány mi vyšli, super.

Doufám, že jste si i Vy užili letošní léto/prázdniny a že se s chutí (někdo s nechutí) pustí do školního roku 2015/2016. :-)

xoxo Lucie.

- - - 

"Many a student thrives wrong just because it has more sense than the teacher."
- František Vymazal

Here it is .. a few days again sit down at their desks for 10 months. Some of us are waiting for a new stage whether a transfer to middle or high school. I personally belong to the '' transfer to secondary school. ''

It is a strange and impossible for someone, but I'm looking forward to September 1 in total. It's not that I did not like holidays or so .. The thing that know new people with whom I will spend the next four years.

However, I am also worried, but after all, did it all, so I can handle it myself.

I get to school in Prague, so given that Prague had known almost like your shoes, it's easier.

Specifically, I will go to the subway station B - Peace Square, so if there's a way rides or driving someone you know is not so. :-D

The advantage is that it goes to the school my best friend. :-)

And as for my summer / holidays? I must admit that this summer / holidays managed to 100%. All my plans went out, super.

I hope you also you enjoyed this summer / holidays, and that the taste (some grudgingly) begins the academic year 2015/2016. :-)

xoxo Lucie.


0 komentářů:

Okomentovat

 

Pravidelní čtenáři

Twitter Updates