email : luciemilfortova@outlook.cz

HEY. I AM FREEDOM.


Svoboda znamená zodpovědnost. To je důvod, proč se jí většina lidí bojí.
  - George Bernard Shaw

Každý člověk má a nebo potřebuje svobodu. Nemyslím teď svobodu jako, že třeba bych například pustila lidi ve vězení, kteří se dopustili trestného činu. Myslím teď vnitřní svobodu jako takovou.

Každý člověk by určitě chtěl projevovat své názory, myšlenky, pocity a další věci, které jsou v jeho vnitřku. Nebudu si tady hrát na nějakou psycholožku nebo tak něco.. Jen zde budu vyjadřovat svůj svobodný názor.

Vždycky jsem byla zvláštní člověk. Lidé už od mých 6-ti let říkali, že jsem něčím zvláštní. Ovšem nikdo nikdy nedokázal vysvětlit jak..

Postupem času svého stárnutí jsem se na to snažila přijít sama. Bylo to těžké, ale možná že jsem na to přišla..

Jednou ze zvláštních věcí na mě je to, že se nebojím svobody. Nebojím se být sama sebou. Svoboda je pro mě věc, která bude v mém žebříčku hodnot vždy na prvním místě.

Teď Vám to bude připadat asi jako největší blbost, ale je to tak. Radši nebudu mít moc peněz a manžela než abych ztratila svobodu.

xoxo Lucie.

--

Freedom means responsibility. That's why most people are afraid of her.
   - George Bernard Shaw

Each person has or needs freedom. I do not mean liberty as, for example, that I might let people in jail who have committed a crime. I am thinking of inner freedom as such.
Each person would have wanted to express their opinions, thoughts, feelings and other things that are in its interior. I will not be here to play a psychiatrist or something .. I'm just here to express his opinion freely.

I was always the odd man out. People since I was 6 years saying I was something special. However, nobody could never explain how ..Over time, their aging, I tried it out for yourself. It was hard, but maybe I got it ..

One of the special things for me is that I'm not afraid of freedom. I'm not afraid to be herself. Freedom for me is the thing that will be on my scale of values is always the first place.Now you'll think it's probably the biggest crap, but it's true. I'd rather have too much money for me and my husband lost freedom.
xoxo Lucie.


0 komentářů:

Okomentovat

 

Pravidelní čtenáři

Twitter Updates